Статьи

Home News

Крило пластикове на причіп з білою смугою Domar

31.08.2023

Автомобіль відноситься до технічно складних пристроїв. Ціла низка всіляких вузлів і механізмів є складовими транспортного засобу. Функції деталей та механізмів різні. Хороші знання про них допомагають підтримувати робочий стан автомобіля. Пластикові крила зберігають колеса, кузов, вузли підвіски від каміння та протиожеледних хімічних речовин.

Залізні аналоги відрізняються тривалішим терміном служби. При цьому вироби з пластику мають суттєву різницю в ціні. Вони помітно дешевші. Використання при виготовленні високоміцного пластику робить деталі міцними. Їх легко встановлювати. Ідеальна пластичність матеріалу оберігає крила від ударів.

Вироби марки Domar італійського виробника – надійне прикриття коліс та інших складових вантажного автомобіля. Крило пластикове на причіп з білою смугою Domar DK1685, B=670мм (Італія) є тому прикладом. Ще одна функція пристосування – забезпечення шумоізоляції кабіни ван-тажівки. Комфорт у дорозі завжди вітається.

Пластикові крила для причепів DOMAR представлені в нас у широкому асортименті. Тут Ви знайдете оптимальні за ціною та якістю варіанти, а наші представникі із задоволенням доставлять замовлення до вашого офісу, або оселі.

Новости