Статьи

Home News

Проїзд на залізничному вокзалі через сервіс "proizd.ua"

21.08.2023

 укрзалізниця квитки

На території України всім охочим доступні проїзні квитки за низькими цінами. Щоб скористатися ними, заздалегідь виберіть потрібний маршрут.

Придбати укрзалізниця квитки - отже, заощадити особистий час на чергу на проїзній станції пункту відправлення. Сайт proizd.ua дає зробити це швидко - купівля квитків "в один клік", при цьому зберегти картку оплати або реквізити електронного гаманця кожен пасажир може в "особистому кабінеті".

Як працює сучасна система оплати квитків?

Оплата квитків на проїзд по залізничному он-лайн має всі ті ж функції сервісу.

  1. Після замовлення квитка на потяг за потрібним маршрутом он-лайн клієнт отримує можливість пред'явити електронну копію квитка на екрані смартфона провіднику перед входом у вагон.
  2. Якщо у Вас є вдома принтер, то Ви маєте право його роздрукувати і пред'явити як справжній.
  3. Якщо Ви все ж таки запізнилися на поїзд, то маєте право здати квиток протягом 12 годин (паперову квитанцію) або скасувати заявку на його покупку. Частково (майже вся сума, за винятком вирахування), гроші повернуться користувачеві на карту або гаманець, з якого відбулася оплата. Сервіс стягує невелику комісію за невикористаний квиток.

Оцініть зручність покупки квитків он-лайн – це краще, ніж зробити ці ж дії по-старому: добиратися самостійно до станції та почекати чергу перед вами.

 укрзалізниця квитки

Як користуватися сервісом?

Дізнайтеся за хвилину, чи необхідний рейс поїзда найближчими днями чи сьогодні. Якщо з Вами їдуть ще супутники, то розташуйтеся у вагоні якомога ближче один до одного, взявши квитки на сусідні місця. Тип вагона - купе або плацкартний - доступний за різними цінами. Пасажири орієнтуються за знижками, які надає компанія “proizd.ua”, відповідно до акційних пропозицій, що діють на сьогодні.

Сайт та додаток сервісу

На сайті та у додатку працює звичайний сервіс із мінімально необхідними функціями. Безпека сервісу - стандартна, що унеможливлює перехоплення транзакцій під чужим ім'ям: клієнт авторизує кожен платіж по SMS на номер мобільного, вказаний у “особистому кабінеті”. Жодного відволікаючого увагу користувача контенту на сторінці вибору маршруту та оплати проїзду по ньому не відображається - присутні лише необхідні поля та кнопки для керування інтерфейсом користувача. Щасливого Вам шляху – та безпечних доріг!

Новости