Статьи

Home News

Чек-лист: день народження на природі

27.02.2023

У теплу пору року влаштувати свято можна на відкритому повітрі у мальовничому місці. Це виходить дешевше та активніше, ніж удома чи в ресторані. Це може бути скромний пікнік у колі близьких чи вечірка, де не потрібно перейматися розміщенням кількості гостей. Для організації потрібно дотримуватись деяких правил. Розглянемо, що потрібно пам'ятати, відзначаючи дорослий день народження на природі.

Погодні умови

меблі для пікніка

Єдиний недолік проведення свята на повітрі. Якщо ви живете у місцевості з дощовою, вітряною та холодною погодою, уважно читайте прогнози заздалегідь. Переглядайте їх щодня, адже вони можуть змінюватись. Повідомляйте інформацію своїм гостям, щоб вони вибирали одяг за погодою.

Місце та комфорт

Визначтеся з локацією. Це може бути парк або сквер, де дозволено барбекю, спеціалізовані великі альтанки в оренду з грилями, дача, веранда, ліс або прибережна зона. Подбайте про зручності:

Для добрих спогадів можна створити невелику фотозону. Прикрасьте її гірляндами, тематичними декораціями чи квітами. Це створить атмосферу свята.

Їжа та десерти

меблі для пікніка

Заплануйте меню заздалегідь. Замаринуйте м'ясо та зробіть первинну обробку продуктів удома. Для перевезення використовуйте термопакети та сумки-холодильники. Торти та інші десерти з вершковим кремом швидко тануть. Вибирайте інші вироби або подавайте їх одразу. Напої тримайте в тіні або машині. Слідкуйте за станом їжі, щоб вона не обвітрювалася і на неї не сіли комахи.

Розваги та ігри

На природі можна влаштовувати активний відпочинок. Підійдуть спортивні атрибути: волейбольні, тенісні, футбольні, баскетбольні, надувні, гумові м'ячі, тенісне та бадмінтонне спорядження. Сім'ї з дітьми можуть пограти в наздоганяння, хованки по території, крокодила. Для великих компаній привезіть настільні ігри на гумор, логіку, уяву, командну роботу. Програйте музику через портативну колонку, влаштувавши невелику дискотеку або тихий фон. На вечірках із алкоголем популярні будь-які ігри з його використанням. Підготуйте список, вивчивши інформацію в Інтернеті. Можна найняти фотографа та влаштувати невелику тематичну фотосесію на згадку про день народження.

Новости